FORUM IIa
Jest taka sprawa, że na forum jest zarejestrowanych 16 osób a nikt nie ma nic napisanego w okienku swojej profilu Mowa tu o to skąd sie pochodzi, numery GG itp. Na razie to to mają 3 osoby mniej więcej: Ja, Bambus i Kinia_234 i nikt więcej
A przecież wszystkim by ułatwiło porozumiewanie się na forum jakby każdy postarał się o troche lepsze swoje dane personalne. Przecież tu sami swoi i jak ktoś takie dane ujawni to przecież go nie będzie Al-Kaida gonić
Takie dane można jak ktoś nie wie zmienić w okienku Lista użytkowników klikając na swój profil i potem w menu profilu pozmieniać swoje dane na troche opszerniejsze
Jak ktoś nie chce nic zmieniać to wiadomo nie musi ale całemu forum na dobrze wyjdzie jak każdy tak by rozszeżył swoje swój profil
Zapraszam!!!
Administrator
Moderator bardzo dobrze pomyślał, i napisał oczywiście ważna kwestię, która dotyczy się wszystkich Jak ktoś nie chce to nie musi, ale czasem np ktoś potrzebuje e-mail drugiego i se od razu zobaczy
Dodam tylko, że wgląd do tych informacji mają tylko zarejestrowani użytkownicy
pozdro
Administrator
tylko oby forumowicze się do niego zastosowali
Administrator
no fajnie by było... ale to ich decyzja
Administrator
no to wiadomo... ale chociaż żeby część tak zrobiła to spoko będzie
Administrator
no narazie to nie widać
Administrator
no ale moje dane są na stronie głównej i wszyscy znają do mnie kontakt, więc nie ma takiej potrzeby... ale za chwile dodam i tak
Administrator
dam bo muszą z kogoś przykład wziąść